Een mooi verslag van de geweldige demonstratie op 3-10-21 voor liefde, vrijheid te Amsterdam.

Edit by: Jeroen Hogers

25.400 humans (bron BLCKBX) together in the rain making a point. Great to see how many want to make their voice heard. Thanx!25.400 humans (bron BLCKBX) together in the rain making a point. Great to see how many want to make their voice heard. Thanx!

Het was weer een geslaagde Bordenactie. Dit keer in Rotterdam Centrum om de mensen met de teksten te wijzen dat Politiek Den Haag / EU in Brussel NIET de waarheid spreekt tegen het Volk en ja inclusief de MSM ‘Mainstream Media’ die ook niet de Waarheid laat zien.

Verslag van de grootste demonstratie voor vrijheid in Nederland van deze eeuw. in Amsterdam Samen voor Nederland, met 70 groepen verenigd. hebben wij een zeer mooie en geslaagde demonstratie neer weten te zetten, een mars van bijna 8 km door het centrum van Amsterdam. start en einde op De dam.

Middenin de crisis konden we op 10 juli 2020 met 3.000 christenen God aanbidden het Malieveld, op 5 meter afstand. Honderdduizenden keken mee via de livestream op YouTube en Facebook.

“Ik wil dat mijn kinderen opgroeien in vrije wereld” – A’dam demo ‘Samen voor NL’ 05-09-21 Impressie

BLCBX

BLCBX Livestream: “Live-report” Demo 3-10-21 Amsterdam, including helicopter shots. Interessante sprekers,waarheidsgetrouw, respectvol en mooi in beeld gebracht. Hier kan de waardeloze leugen kliek NOS( Nederlandse Onwaarheden Stichting) echt niet aan tippen.

blckbx.tv

The favourite Independent Dutch new channel. Critical, inquisitive & sincere. Respectful. Aiming to get to the bottom and trying together to better understand the world.

You Tube Updates BLCBX

Door Samen voor Nederland

Tegen liefde en samenwerking kan geen macht van de wereld op, hoe rijk en corrupt dan ook ! Samen zorgen wij vereend voor een eerlijk en verstandig bestuur, een betere toekomst van vrede, vrijheid, welzijn en voorspoed voor ons allemaal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.