Video: Ongehoord Nederland

Kaag loog

Sigrid Kaag

Kaag en Ruttes einde in de politiek is onafwendbaar

De mateloos impopulaire demissionair minister Sigrid Kaag van Ontwikkelingssamenwerking (D66) heeft niet alleen terroristen gefinancierd maar ook gelogen dat de Nederlandse ambassadeur in Israël op bezoek zou zijn geweest bij de familie Shnerb, naar aanleiding van de terroristen moord op hun 17-jarige dochter Rina, zo blijkt uit navraag van De Telegraaf. Bron: cip.nl

Rina Shnerb

Bij de bomaanslag in augustus vorig jaar kwam een 17-jarig Israëlisch meisje, Rina Shnerb, om het leven. De twee verdachten van de moordaanslag zijn lid van het Volksfront voor de Bevrijding van Palestina (PFLP). Deze organisatie staat op de Europese lijst van terroristische organisaties.

De Twee Medewerkers van een Palestijnse organisatie die werden verdacht van de bomaanslag kregen een deel van hun salaris uitgekeerd met Nederlands belastinggeld. Sigrid Kaag heeft dat nadat zij met de feiten werd geconfronteerd eerst onder grote druk toegegeven aan de Tweede Kamer. Bron: AD

Tragedy struck once again this weekend, as a bomb exploded near a popular natural spring in the West Bank, leaving 17-year-old Rina Shnerb murdered, and her father and brother gravely injured.

Centrum Informatie en Documentatie Israël (CIDI) Nederland

Terroristen werden door Kaag gefinancierd.

“Dit was bij ons reeds bekend, en wij vragen hier al sinds oktober 2019 aandacht voor. Het is daarom ook opmerkelijk dat ministers Blok en Kaag eind juli nog beweerden dat er geen enkele sprake was van de financiering van PFLP- terroristen. Dat ze alsnog toegeven is een goede stap, maar er moeten concrete maatregelen worden genomen om te voorkomen dat er in de toekomst wéér Palestijns terrorisme wordt gefinancierd met Nederlands belastinggeld.”

Kaag negeerde bewijs dat miljoenen aan ontwikkelingshulp bij terreurorganisaties terecht kwam

Kaag heeft met Rutte vergeefs geprobeerd om hun misdaden zoals corruptie, en het financieren van terroristen, in de doofpot te stoppen maar ze zijn er niet in geslaagd en staan nu in de hele wereld bekend als misdadigers annex sponsors van terroristen. Rutte III, zo bleek later ook nog eens, heeft in Syrië met Sigrid Kaag, Jabhat al-Shamiya gesteund, dat is een organisatie die door het Openbaar Ministerie wordt aangemerkt als een ‘criminele organisatie met terroristisch oogmerk’. Tussen mei 2015 en voorjaar 2018 steunde Rutte III met Kaag ook nog eens 22 gewapende groepen in Syrië. Die kregen voor miljoenen euros aan auto’s), voedsel, medicijnen, communicatieapparatuur, tenten, uniformen en trainingen.

Bron: Joods.nl

Roep om recht

De wereld reageert geschokt. In veel landen word door steeds meer mensen opgeroepen tot berechting van allen die schuldig zijn aan, en allen die medeplichtig zijn aan het vreselijke terrorisme zoals de terroristen sponsors Sigrid Kaag en Marc Rutte.

“Dat Kaag nog steeds doet of zij premier van Nederland is, en dat zij nog vrij rondloopt, met handlangers zoals de landverraders Marc Rutte, Hugo De Jonge, J.Paternotte, Sjoerd Sjoerdsma, Sophie in ’t Veld, Rob Jetten, Kajsa Ollongren en tal van kartel handlangers zoals Lillian Ploumen, G.J. Seegers en Jesse Klaver, is volstrekt onaanvaardbaar. Zij behoren stuk voor stuk aangeklaagd en degelijk berecht te worden, want zij hebben terroristen gefinancierd en zijn daarmee medeplichtig aan de terreurmisdaden. Velen van de demissionaire kliek Rutte III zijn bovendien schuldig aan het schenden van artikel 93 van de grondwet, en de Code van Neurenberg en zij dienen daarom stuk voor stuk uit de politieke arena verbannen, aangeklaagd en berecht te worden zoals de wet dat voorschrijft.”

Steeds meer aangiftes tegen Rutte en Co ivm Corona Misdaden tegen de mensheid

Strafrechtelijke aangifte tegen Rutte cs na diepgaand juridisch onderzoek.

Misdaden tegen de menselijkheid

​De door de hoofdverdachten Rutte en anderen in het kader van het project Covid-19 in persoon gepleegde misdrijven tegen de menselijkheid zijn in strijd met onder meer internationale verdragsrechtelijke absolute grondrechten. De hoofdverdachten worden deze ernstige misdrijven tegen de menselijkheid persoonlijk aangerekend. Het is tijd dat de Nederlandse bevolking haar (absolute) grondrechten doet laten gelden.

De door de hoofdverdachten gepleegde misdrijven tegen de menselijkheid zijn dermate ernstig van aard, dat een ieder mens – in het bijzonder iedere ambtenaar in Nederland – die kennis heeft genomen van deze gepleegde misdrijven, de strafrechtelijke plicht heeft om onverwijld aangifte tegen de hoofdverdachten te doen en te zorgen dat deze ernstige misdrijven tegen de menselijkheid per direct worden gestopt.

Bron: Artsen voor Waarheid

Door Samen voor Nederland

Tegen liefde en samenwerking kan geen macht van de wereld op, hoe rijk en corrupt dan ook ! Samen zorgen wij vereend voor een eerlijk en verstandig bestuur, een betere toekomst van vrede, vrijheid, welzijn en voorspoed voor ons allemaal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.