Ollongren heeft de plicht om zich te laten gelden bij schendingen van onze grondrechten. Als minister van Binnenlandse Zaken bewaakt zij de grondwet. Maar ze kon niet harder falen: tijdens de “coronacrisis” liepen deden alle machtshongerige liegende ministers, “virologen” en farmaceuten net haar mee om het volk te knechten door het inperken van onze grondrechten. Wees gewaarschuwd voor Ollongren, ze behoort tot de enge kliek vijanden van het volk, de vrijheid en de democratie.

Ollongreng

Miss Holland en het Zeeuwse Meisje zijn geenszins te vergelijken met de slonzige en verward ogende wetschendende Ollongren. De alsmaar wegduikende liegende Ollongren blijkt zoals heel Nederland heeft kunnen zien, erbij te lopen als een akelig spook dat geen bal verstand heeft van democratie, staatsrecht, grondrechten en de mensenrechten. Als weggestuurde minister van Binnenlandse Zaken weigerde zij moties uit te voeren, ze liegt en schendt zoals Rutte en de Jonge en tal van andere kartelfiguren op een schaamteloze wijze de grondwet. Ollongreng is vanaf de eerste dag dat zij via vriendjespolitiek de politiek in werd geloodst, als “een sluipmoordenaar van de democratie”, bezig met het ondermijnen van de rechtstaat en uw goede grondrechten. Ollongren dient ontslagen en berecht te worden zoals alle andere medeplichtigen van Ruttes Kartel, die onze grondwet en de Code van Neurenberg schenden.

Ollongren gaat af wanneer @GideonvMeijeren eindelijk de kans krijgt om haar te bevragen over de QR-discriminatie.

Valse aantijgingen, leugens en nep nieuws Kajsa O. Onder de ooggetuigen van de gepleegde misdaden en leugens is ook de Voorzitter: Paul van Meenen.

Gideon van Meijeren: “Toen ik jong was, dacht ik dat wij in een fantastische democratie leefden. Nu weet ik beter. Nederlanders mogen een klein beetje meepraten, maar zelden meebeslissen. Forum voor Democratie is opgericht om dát te veranderen!”

De speech waar HEEL NEDERLAND het over heeft. Gideon van Meijeren vs. de hele Kamer

Gideon van Meijeren

De als geniale redenaar bekend staande rechtsgeleerde, Gideon van Meijeren van het Forum voor Democratie, krijgt in het land steeds meer bijval wegens zijn voortreffelijke rechtskennis, liefde voor Nederland en wegens zijn sublieme bijdrages voor een vrijer, veiliger, gezonder, democratisch welvarend onafhankelijk Nederland.

Gideon van Meijeren betrapt Mark R op leugens over boek Klaus Schwab ‘The Great Reset’

Gideon van Meijeren is sinds 31 maart 2021 lid van de Tweede Kamer en hij is daarnaast met vele landgetrouwen goed bezig als lid van de Provinciale Staten van Zuid-Holland. Hij studeerde met veel plezier HAVO aan het Ulenhofcollege te Doetichem. Na de HAVO studeerde hij rechten aan de Juridische Hogeschool in Tilburg, waar hij in 2007 zijn propedeuse haalde. De heer van Meijeren staat bekend als een persoonlijkheid met een buitengewone aanleg voor wat rechtvaardig is, en hij staat bekend als een bescheiden, sportieve persoon met een opmerkelijke staat van dienst en een ijzersterke conditie. Tot 2008 volgde Gideon van Meijeren een korte officiersopleiding aan de Koninklijke Militaire Academie in Breda.

Gideon Van Meijeren zet zich van jongs af aan in voor de naaste medemens en hij vecht als een leeuw tegen al het onrecht. Gideon laat zich nooit van zijn stuk krijgen en hij blijft ook als iedereen over hem heel valt vastberaden en dapper doorgaan met waar hij voor staat en in geloofd. Hij bezit ook een aardig goede kennis van automatisering. Hij werkte 3,5 jaar als ICT-medewerker bij de Koninklijke Landmacht. Hij studeerde tussen 2011 en 2015 rechten aan de Nijmeegse Radboud Universiteit. Daarop werkte Gideon als wetgevingsjurist bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties te Den Haag. Vanaf 2017 zet hij zich met hart en ziel in voor Nederland bij het bureau wetgeving van de Tweede Kamer. In binnenland en buitenland word Gideon van Meijeren geprezen wegens zijn redenaarskunst, juridische kennis, de vastberaden inzet en liefde voor het land en de burgers.

TTS Gideon van Meijeren

Staatsleugenmedia, Rutte, De Jonge, Ollongren, Bergkamp een pot nat

De leugenomroep NOS die door U de burger enorm dik word betaald, brengt steeds vervelend pro-rutte nepnieuws en RTL, SBS NRC, AD, Telegraaf, Trouw schetsten steeds een leugenachtig beeld over de gang van zaken in het land en in de wereld. De NOS weigert ook het nieuws over het enorme succes van de heer van Meijeren bekend te maken. Niet alleen de NOS/NPO maar ook Wikipedia blijken bezig te zijn met het kondigen van klimaatonzin, coronaleugens, het zaaien van angst en stiekem propaganda gekonkel waaronder het slecht neerzetten van eerzame strijders voor recht, vrijheid, democratie en de mensenrechten.

Wikipedia

Het populistisch globalisten portaal Wikipedia bevat klinkklare onzin over van alles en nog wat. Zo werd bijvoorbeeld gepubliceerd dat de heer van Meijeren op 9 september 2021 “in opspraak” zou zijn gekomen na het vergelijken van het coronatijdperk met de Tweede Wereldoorlog. Wat er in de Wikipedia staat, is, hoe men het ook bekijkt. op basis van de in de werkelijkheid gedane uitspraken en gebeurtenissen feitelijk totaal uit het verband getrokken, verdraaid en onjuist. Het is bovendien een feit dat niet de heer van Meijeren in opspraak is gekomen, maar Vera Bergkamp, die het debat wegens haar partijdigheid saboteerde en tegen alle regels in stil legde omdat zij de waarheid en het licht in de ogen niet kon verdragen.

Bergramp

De door velen als “ongeschikt” voor haar functie beschouwde Vera B, word dan wel gezien als “perfect geknipt” voor een baan als woke-schoonheidspecialist. De erg goed met woke-make-up opgemaakte glimlachende Bergkamp, viel zoals iedereen in den lande het zelf heeft kunnen zien dus wel voor de zoveelste keer door de mand als een op heterdaad betrapte democratie aanrandster. Ze is door Gideon van Meijeren op een geniale wijze ontmaskerd als een mispoes en een akelige tegenstander van de burgers en de democratie zoals ook de ratelende leugenaars Marc Rutte, Rob Jetten, Jan Paternotte, Soffie in ’t Veld, Joost Sneller, Sjoerd Ploertsma, Lilian Ploumen en Hugo de Jonge, die steeds weer laten zien dat ze bezeten van macht, verward zijn en geen benul van ethiek, eerlijkheid en goede manieren hebben gezien hun walgelijke leugens en kletspraatjes. Van Meijeren vertelde later in een interview dat hij Nederland niet meer als democratie beschouwde, omdat volgens hem alle besluiten in achterkamertjes worden genomen en het parlement vervolgens geen inspraak meer heeft.

De heer van Meijeren word alom en internationaal geprezen wegens zijn voortreffelijke inbreng en de uitmuntend onderbouwde en haarscherpe analyses namens het Forum voor Democratie.

Door Samen voor Nederland

Tegen liefde en samenwerking kan geen macht van de wereld op, hoe rijk en corrupt dan ook ! Samen zorgen wij vereend voor een eerlijk en verstandig bestuur, een betere toekomst van vrede, vrijheid, welzijn en voorspoed voor ons allemaal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.