Aankondiging: De vijfde Wereldwijde demonstratie voor democratie, vrijheid en solidariteit is op 20 november 2021. In meer dan vijftig landen en in Nederland op de Dam, Amsterdam.

THE PUSHBACK | Oracle Films | The Day the World Stood Together #DareToThink

United with more than 40 countries and 150 cities around the world.

We are standing side by side for freedom, peace and human rights.

Bigger and better than ever before.

Together, We are Free.

The World Wide Demonstration (also known as the World Wide Rally For Freedom) is an internationally syndicated community demonstration dedicated to emboldening citizens to push back against Coronavirus related Restrictions in their countries.

World Wide Demonstration #WeWillAllBeThere

The event is deployed by our member organizations in each city, with full local autonomy at the grass roots level. Demonstrations are coordinated in a decentralized manner using international consensus to align the date, and leaving all event related decisions in the hands of our local implementers.

All Events operated by the World Wide Demonstration Member organizations are peaceful and apolitical.

We are taking a stand for 5 important Freedoms:

• Freedom of Speech. • Freedom of Movement. • Freedom of Choice. • Freedom of Assembly. • Freedom of Health.

https://worldwidedemonstration.com/

The World Wide Demonstration (also known as the World Wide Rally For Freedom) is an internationally syndicated community demonstration dedicated to emboldening citizens to push back against Coronavirus related Restrictions in their countries.

Belangrijke Informatie

Professor Schetters over coronavaccinatie

Theo Schetters is een Nederlandse bioloog en immunoloog. Hij is als bijzonder hoogleraar verbonden aan de Universiteit van Pretoria in Zuid-Afrika en is directeur bij het bedrijf ProtActivity dat zich bezighoudt met de ontwikkeling van vaccintechnologie ter bestrijding van protozoale ziekten.

Massa mRNA Vaccinatie Roekeloos en onnodig”, zegt Prof. Dr. Theo Schetters

“Spyke verwoest witte bloedlichaampjes en beschadigt het immuunstelsel”

“Men heeft geen idee wat de gevolgen zijn. Als je het zou kunnen controleren is het heel interessant, maar ik vind dat ze er veel te vroeg mee zijn om de vaccins op deze manier toe te passen”

“In Amerika hebben ze de afgelopen vijf maanden meer bijwerkingen gemeld van deze coronavaccins, dan van alle vaccins in de afgelopen twintig jaar”

“Als je dan ook nog weet dat er risico’s aan verbonden zijn, ga dan bij elkaar zitten en evalueer wat je hebt, heroverweeg je beslissing en strategie”

Prof. Dr. Theo Schetters

Door Samen voor Nederland

Tegen liefde en samenwerking kan geen macht van de wereld op, hoe rijk en corrupt dan ook ! Samen zorgen wij vereend voor een eerlijk en verstandig bestuur, een betere toekomst van vrede, vrijheid, welzijn en voorspoed voor ons allemaal.

Een gedachte over “World Wide Demonstration – 20 november, de Dam Amsterdam”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.