SAMEN VOOR NEDERLAND

Op het malieveld gaan we massaal verbinden❣️Jong, oud, zwart, wit, hetero, gay, gevaccineerd, ongevaccineerd.

Be there❣️

De demonstratie voor de vrijheid op 7 november te Den Haag is een samenwerking tussen meer dan 70 onafhankelijke organisaties.

De grootste mars voor Vrijheid! In het hol van de leeuw: Den Haag!

Alle tegenstanders van het waardeloze misdadige kabinet, zijn welkom om te demonstreren voor de vrijheid en voor de redding van Nederland.

Sluit u aan op 7 november en strijdt mee tegen het misdadige overheidsbeleid.

De FvD-karavaan zal ook aanwezig zijn op het Malieveld op 7 november! 👍🏼

We mogen deze strijd niet verliezen of we worden slaven in de QR maatschappij dat ons gedrag gaat bepalen. Kom op tegen de QR-codes, lockdowns, verplichte “vaccins” en al het andere wat Nederland door de misdadigers van ruttes kartel en claus swab is opgedrongen onder het mom van de “volksgezondheid”. FVD aanwezig. Kom ook!

Samen eisen we onze VRIJHEID terug!

ON Verslag Update 8 11 2021

ON Twitter: https://twitter.com/OmroepON

ON Facebook: https://bit.ly/2RT9hyBe

ON Website Ongehoord Nederland

Opmerking

Deze website publiceert nieuws als bijdrage aan ontelbaar veel “Samen” samenwerkingsverbanden voor een beter, veiliger, gezonder, welvarend, vrij en onafhankelijk Nederland. Voor de goede orde delen wij mede dat de demonstratie op 7 november onder de noemer “Samen voor Nederland” niet werd georganiseerd door de webmaster of het beheer van de website https://samenvoornederland.com/. Voor meer informatie over de organisatie van de grote Malieveld demonstratie op 7 november, kunt U het beste de gemeente Den Haag benaderen, mbt de afspraken en informatie over de organisatie en deelnemende organisaties.

Door Samen voor Nederland

Tegen liefde en samenwerking kan geen macht van de wereld op, hoe rijk en corrupt dan ook ! Samen zorgen wij vereend voor een eerlijk en verstandig bestuur, een betere toekomst van vrede, vrijheid, welzijn en voorspoed voor ons allemaal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.