Beste mensen,

In heel Nederland zijn studenten en leraren van lager, hoger en Universitair onderwijs bijeen gekomen om de krachten te bundelen om er voor te zorgen dat het Onderwijs voor iedereen weer open en vrij toegankelijk is, zoals het moet en behoort te zijn.

Een van de initiatieven hiervoor is SVOO( Vereniging Studenten voor Open Onderwijs). SVOO is door de geweldige samenwerking van studenten en leraren sinds de oprichting in september 2021 in rap tempo gegroeid tot een dynamisch netwerk met meer dan vijftig ambassadeurs op universiteiten en hogescholen.

Er worden in heel Nederland acties gevoerd tegen het criminele coronabeleid zoals het door Ruttes demissionaire kartel beperken van het Onderwijs en het schenden van de Grondwet en de EVRM. De studenten en de leraren zijn het zoals vrijwel heel het land, helemaal zat! Ze organiseren overal in het land manifestaties. Op 8 januari 2021 vind er o.a. een Sprekersdemonstratie plaats op de Dam te Amsterdam door SVOO en de Bovenwijsbond.

Jongeren zijn het helemaal zat”

Beste mensen,

Deel a.u.b. het onderstaande SVOO manifest met vrienden en familie! We zijn benieuwd naar wat jullie er van vinden.:

OPROEP: Wij zoeken jongeren die graag willen spreken op onze manifestaties. Thema: Jongeren zijn het Zat.
Ken of ben jij iemand die zijn verhaal wilt doen? Reageer op Twitter of benader ons via telegram, dan sturen we meer info!

SVOO Twitter: https://twitter.com/SvOpenOnderwijs SVOO Telegram: https://t.me/SvOpenOnderwijs

SVOO Onderwijs Manifest vd Vrijheid

Teken en deel de SVOO Petitie !

Studenten, docenten en medestanders van universiteiten, HBO’s en MBO’s door heel Nederland.

verzoeken de Tweede Kamer:

Dat onderwijsinstellingen vrij en open onderwijs garanderen, ongeacht de besluiten vanuit het kabinet. Onderwijs moet voor iedereen toegankelijk blijven en niet louter achter een laptop plaatsvinden.

>>> Teken de petitie!

SVOO Twitternieuws

Studenten die opkomen voor het recht op onvoorwaardelijk onderwijs. Fysiek, en zonder QR. Elke maandagavond 21:00 open vergadering. @SvOpenOnderwijs

De Andere Krant – Studentenorganisaties in verzet tegen QR-code

De Vereniging SVOO ontstond toen er weer een lockdown leek aan te komen en er werd gesproken over een mogelijk verplichte QR-code voor het hoger onderwijs. SVOO is sinds de oprichting binnen 2 maanden uitgegroeid tot een twaalfkoppig bestuur met vijftig ambassadeurs op verschillende universiteiten en hogescholen. Bron: De Andere Krant

Door Samen voor Nederland

Tegen liefde en samenwerking kan geen macht van de wereld op, hoe rijk en corrupt dan ook ! Samen zorgen wij vereend voor een eerlijk en verstandig bestuur, een betere toekomst van vrede, vrijheid, welzijn en voorspoed voor ons allemaal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.