Laten we samen het gezondheidsvirus verspreiden en de kracht, macht en vrijheid in ons weer helemaal terug eigenen.

Als jij gaat staan en blijft staan voor jouw waarden, zelfbeschikking en autonomie, zal dat een rimpeleffect teweeg brengen in jouw omgeving. Blijf je rug recht houden, ga echt staan voor jouw waarheid en blijf je uitspreken. Zo kunnen we 2022 het jaar van wereldwijde transformatie en ontwaking maken, het is al begonnen en het is niet meer te stoppen als we trouw blijven aan onszelf en onze ziel niet verloochenen.

With Love, Mike en Gretha

Leef Bewust is hét gezondheidsplatform dat in dienst staat van jou: jij die gezondheid en levensgeluk prioriteit nummer één heeft gemaakt in het leven.

Website Leef bewust

FB Leef Bewust

Door Samen voor Nederland

Tegen liefde en samenwerking kan geen macht van de wereld op, hoe rijk en corrupt dan ook ! Samen zorgen wij vereend voor een eerlijk en verstandig bestuur, een betere toekomst van vrede, vrijheid, welzijn en voorspoed voor ons allemaal.

Een gedachte over “Leef Bewust Nederland: ‘The Lancet’ komt met dringende waarschuwing”
  1. leer van je verleden/geschiedenis. een nieuw virus, dat niet herkend wordt door jouw afweersysteem is dodelijk voor je. zoek op: hoeveel duizenden/miljoenen indianen zijn gestorven aan de mazelen, en wie bracht dit nieuwe virus voor indianen in hun land? leer en denk er over na: vrijheid wil niet zeggen dat je maar kan doen wat je goed dunkt, terwijl het zeer slecht uitpakt voor je medemens. je bent niet alleen op deze wereld. en hoewel jullie zeggen “samen” zijn jullie dat niet. ieder mag denken wat hij wil, maar de wetenschap is “ook ’n mening”zoals jullie beweren, maar wetenschap is op feiten gebaseerd, en die feiten worden door hen gezocht/gevonden/onderzocht en zo nodig afweermiddelen onderzocht om onze gezondheid op peil te houden. dus laat je a.u.b. vaccineren, help daarmee de medemens, zodat alles “weer open kan” in de maatschappij. dank u wel. en roep uw groep op om te stoppen met asociale handelingen tegen vermeende tegenstanders. dank u. en als je immunologie niet begrijpt, bel twijfeltelefoon, of zoek het op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.