Door Samen voor Nederland

Tegen liefde en samenwerking kan geen macht van de wereld op, hoe rijk en corrupt dan ook ! Samen zorgen wij vereend voor een eerlijk en verstandig bestuur, een betere toekomst van vrede, vrijheid, welzijn en voorspoed voor ons allemaal.

2 gedachte over “Demo Verbinding voor de vrijheid op 6 februari te Rotterdam”
  1. Een hartstikke goed initiatief. Ik ondersteun het. Uiteraard zullen hier politieke standpunten te berde worden gebracht, maar zolang de intentie, de bedoeling oprecht blijft is het een goed gebeuren. Verbinding, vrijheid, verantwoordelijkheid, zelfbeschikking, solidariteit, menselijke waardigheid en waarachtigheid. ! Zowel mondiaal, Europees, internationaal en nationaal. Souverein en verbonden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.