Zelfbeschikkingsrecht. MIJN lichaam, MIJN keuzes… Er zijn grondwetten, rechten v/d mens en iedereen die deze overtreed is strafbaar bij wet!!

Voor meer informatie: volg het nieuws op sociale media of raadpleeg de betreffende gemeente(n)

Voor de goede orde delen wij u mede dat het beheer van deze website ( samenvoornederland.com) niet behoort tot de organisatie van de konvooien of van demonstraties/fakkeltochten in Nederland.

Onze website publiceert het nieuws ten dienste van het recht en het welzijn van alle landgenoten.

Werk samen, eendracht maakt macht !

Heeft u nieuws dat niet op onze site mag ontbreken?

Stuur dan een bericht via het contact formulier,

alvast hartelijk bedankt voor uw reactie.

Het Beheer

Door Samen voor Nederland

Tegen liefde en samenwerking kan geen macht van de wereld op, hoe rijk en corrupt dan ook ! Samen zorgen wij vereend voor een eerlijk en verstandig bestuur, een betere toekomst van vrede, vrijheid, welzijn en voorspoed voor ons allemaal.

2 gedachte over “Convoy Nederland 12 februari 2022”
  1. Truckers en boeren van Nederland, SUPER TROTS op jullie. Wij staan achter jullie, steunen jullie en zullen niet zwijgen. Saamhorigheid met liefde in het hart maakt sterk. We laten ons niet splitsen. Waar jullie zullen zijn, de gebondenheid zal blijven. Eendracht en rechtvaardigheid zal overwinnen. Zorg goed voor elkaar en kom gezond terug. Héél véél succes. Samen voor Nederland!!

  2. Ik sta volkomen achter Convoy Nederland! Tien duimen omhoog voor de truckers. Stop de tirannie van Schwab c.s. nu voordat het voor altijd te laat is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.