Op zondag 6 Maart 2022 werd door “Samen Voor Nederland” voor de 7e maal de demonstratie georganiseerd en dit maal wederom in de politieke hoofdstad Den Haag. Deze vrijheidsbeweging en de mars die onder ander liep langs de 2e kamer en de rechtbank was wederom een groot succes. Duizenden mensen stonden op het Malieveld en liepen mee in de mars. #RaisaBlommestijn van Meas law, #SanderCompagner van de Andere Krant, #MichelReijinga van Samen voor Nederland en nog veel meer mensen stonden op het podium de mensen massa toe te spreken. Ik kan uw hulp goed gebruiken en heb grote voor de TV studio. Binnenkort maak ik de plannen bekend. Wilt u mij meehelpen? https://jaspercstv.backme.org

Landverraders Coronamisdadigers Corrupte Politici horen in de bajes

Door Samen voor Nederland

Tegen liefde en samenwerking kan geen macht van de wereld op, hoe rijk en corrupt dan ook ! Samen zorgen wij vereend voor een eerlijk en verstandig bestuur, een betere toekomst van vrede, vrijheid, welzijn en voorspoed voor ons allemaal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.