20 maart gaan we écht verbinden.

We marsen dan de polarisatie voorbij. Woede en agressie laten we achter ons. Voor één dag allemaal samen. Sinds lange tijd. Zonder politieke voorkeur, afkomst, of religie. Niet tegen oorlog, maar vóór vrede. Allen gelijk.

Vóór verbinding!

NEDERLAND / EUROPESE UNIE / NAVO / USA Niet namens mij: •Vijandigheden en oorlogstaal richting Poetin •Afschaffen van onze grondrechten •Afschaffen lichamelijke integriteit •Afschaffen democratie •Instellen wereldregering •Afschaffen contant geld

TWEETS

Door Samen voor Nederland

Tegen liefde en samenwerking kan geen macht van de wereld op, hoe rijk en corrupt dan ook ! Samen zorgen wij vereend voor een eerlijk en verstandig bestuur, een betere toekomst van vrede, vrijheid, welzijn en voorspoed voor ons allemaal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.