Op 3 april zouden in alle steden demonstraties moeten plaatsvinden omdat de misdadige elite stiekem toch op een later tijdstip een vaccinatieplicht en zeer zware lockdowns zou plannen, zoals naar Duits en CCP Model.

đź’š

Zet hem alvast in je agenda!!!!

Zondag 3 april 2022 de grootste mars van de menselijke verbinding van Samen voor Nederland!!!

Kom op tijd!! We hebben weer een geweldig voorprogramma met sprekers en muziek. Verdere info volgt nog hierover.

Samen Voor Nederland Twitter Nieuws

Door Samen voor Nederland

Tegen liefde en samenwerking kan geen macht van de wereld op, hoe rijk en corrupt dan ook ! Samen zorgen wij vereend voor een eerlijk en verstandig bestuur, een betere toekomst van vrede, vrijheid, welzijn en voorspoed voor ons allemaal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.