Duizenden demonstranten bij de SVN DEMO te Nijmegen

Toespraak Willemijn van Brenk (Tiktok Juf), Samen voor Nederland Nijmegen 4K60 tijdens de demo in Nijmegen op de waalkade.


Demo protest Nijmegen Samen voor Nederland. Live PNN

De vreselijke gevolgen van het prikken

In de video worden de vreselijke gevolgen bekend gemaakt van het vaccineren met een experimenteel niet deugdelijk getest en voor velen wegens de bijwerkingen dodelijk mengsel (met o.a. giftig spike) dat door FDA (U.S. Food and Drug Administration), CDC (Center for Disease Control and Prevention), WHO( World Health Organisation) en door andere organisaties, medici en politici met kwade opzet en of door onbekwaamheid/onwetendheid en wegens massapsychose en onjuiste informatie een”veilig corona “vaccin” werd genoemd. Het betreft door Hugo de Jonge, Marc Rutte, Bill Gates, Anthony Fauci e.a. moedwillig opdrongen levensgevaarlijke prikken, door middel van valse propaganda, leugens en emotionele chantage. De hoofdschuldigen zijn o.a. de als globalisten/satanisten aangemerkte Bill Gates, George Soros, Anthony Fauci, Tedros Adhanom Ghebreyesus (WHO), Angela Merkel, Emanuel Macron, Marc Rutte,Hugo de Jonge, Justin Trudeau, Jo Biden, Henry Kissinger, Tony Blair, Hillary Clinton, Claus Swab en vele andere KSS sekteleden van het World Economic Forum. Het betreft misdaden tegen de mensheid zoals de georganiseerde globale prikmisdaad in Duitsland, Nieuw Zeeland, VS, Canada, VS, EU en China. Check de grove schendingen van de grondwet en van de resoluties van de Raad van Europa, EVRM, en de Code van Neurenberg. Controleer ook de gepubliceerde pfizerpapers en peer to peer reviews van o.a. The Lancet met de bijwerkingen, ziekte en dood causaal gerelateerd aan de prikken van o.a. Astranzeneca, Moderna en Pfizer. (diverse vaccinbedrijven zoals Moderna zijn eigendom van de excentrieke multimiljardairs Bill Gates en Anthony Fauci)

Door Samen voor Nederland

Tegen liefde en samenwerking kan geen macht van de wereld op, hoe rijk en corrupt dan ook ! Samen zorgen wij vereend voor een eerlijk en verstandig bestuur, een betere toekomst van vrede, vrijheid, welzijn en voorspoed voor ons allemaal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.