Demonstratie – Steunbetuiging voor de slachtoffers vd toeslagenaffaire

16 April 2022 Rotterdam 12:00 Kruis Plein

De regering Rutte heeft de onder Rutte III door onrecht veroorzaakte schrijnende nood, nog steeds niet of amper opgelost, zoals door het zorgen voor liefdevolle hulp, een goede compensatie en het herenigen van de ouders met de door onrecht/discriminatie, uit huis gehaalde kinderen.

De Regering Rutte heeft inzake de toeslagenaffaire beloofd om alles zo goed als het maar kan, in orde te maken, maar de meeste gedupeerden zijn na het verstrijken van een zeer lange tijd o.a. wegens een woud aan regels en bureaucratie, en wegens het door o.a. Rutte miskennen en onderschatten van de ernst en de nood, nog steeds niet geholpen.

Door de regering en het gehele “systeem” zijn zeer ernstige fouten gemaakt. Duizenden mensen is een ongekend onrecht aangedaan. Het is duidelijk dat de veroorzaakte schade door de Regering niet binnen een kortere termijn word hersteld zoals het er nu aan toe gaat. Het leed is niet te verwoorden. De beloofde hulp, compensatie en hereniging, duurt vreselijk lang wegens o.a. het gebrek aan deskundig personeel en het uitblijven van de vereiste extra inzet door de Regering zoals bij de Belastingdienst en Jeugdzorg.

Yasmin 15 jaar. Ze heeft een heel leven voor haar maar moet wachten en wachten en wachten zoals de ouders die haar vreselijk missen en in de diepste ellende zitten door de schuld van de regering Rutte .

Yasmin 15 jaar. Nog een heel leven voor haar maar moet wachten en wachten en wachten tot haar eindelijk een echte jeugd met haar ouders gegund word door de Regering Rutte

Actie Keihard Nodig !

De Regering moet z.s.m. zorgen voor de beste zorg die er maar kan zijn, voor elk gezin en de uit huis geplaatste (ontvoerde) kinderen!

De Regering dient veel meer te doen dan nu het geval is, zoals door het verbeteren van het gehele systeem, door z.s.m. vereiste extra inzet, goede liefdevolle hulp en de compensatie en het herenigen van de ouders met de door onrecht, uit huis gehaalde(ontvoerde) kinderen.

Grote Steun Betuiging

Komt allen ! op zaterdag 16 april naar het Kruisplein te Rotterdam en betuig uw steun voor de slachtoffers van de toeslagenaffaire.

De grote steunmanifestatie word mede georganiseerd door de Nederlandse Politiebond.


Toeslagenaffaire. De ellende uitgelegd.

Door Samen voor Nederland

Tegen liefde en samenwerking kan geen macht van de wereld op, hoe rijk en corrupt dan ook ! Samen zorgen wij vereend voor een eerlijk en verstandig bestuur, een betere toekomst van vrede, vrijheid, welzijn en voorspoed voor ons allemaal.