Update: 1675 uithuis geplaatste kinderen, aldus het CBS. * Het is niet uitgesloten dat afgelopen 10 jaar veel meer kinderen uit het ouderlijk huis werden ontvoerd in Nederland onder verantwoordelijkheid van de regering Rutte.

Iedere dinsdag nemen mr. Jeroen Pols (of mr. Hanno Wisse) en mw. mr. Maria-Louise Genet samen de relevante juridische ontwikkelingen van de week door. Ditmaal met Hanno Wisse als vervanger van Jeroen Pols
Jeugdzorg en Coronabeleid: georganiseerde misdaad – Maria-Louise Genet en Hanno Wisse

Retweet please/ where the government can keep kidnapping children from their parents.

https://www.facebook.com/agnessa.pla

Door Samen voor Nederland

Tegen liefde en samenwerking kan geen macht van de wereld op, hoe rijk en corrupt dan ook ! Samen zorgen wij vereend voor een eerlijk en verstandig bestuur, een betere toekomst van vrede, vrijheid, welzijn en voorspoed voor ons allemaal.