Zonder boeren geen voedsel

22 juni: ‘Grootste demonstratie ooit in Nederland’ tegen het criminele kabinet van Rutte

Misdaad Bende Swab/Rutte moet oneervol weg anders is heel Nederland verloren!

Update: één geluid, één boodschap! Op woensdag 22 juni staan we met de héle sector in Den Haag. 22 juni wordt groter en duidelijker dan ooit tevoren! Veel partijen hebben laten weten aan te haken, om sámen een streep te trekken: tot híer en niet verder.

* * * UPDATE 12 06 2022 * * *

NEDERLAND HET DWERGLANDJE OP DE AARDE WÁÁR DE ONMISBARE “VOEDSELVOORZIENERS” HET VELD MOETEN RUIMEN? DUITSLAND HEEFT GÉÉN LIMIET ZOALS OP DE SNELWEG EN CHINA BOUWT VEEL MÉÉR KOLENCENTRALES DAN OOIT. AMERIKA WAPEN OORLOG VOERDERS LAND NR 1 VD WERELD IS ÉÉN VAN DE GROOTSTE VERVUILERS TER WERELD. DE HELE WERELD GEBRUIKT GAS EN KOLEN EN NL MOET VAN RUTTE EN DE GROENE GEKKEN VAN HET GAS AF? WAANZIN !

Het door een grote meerderheid weggestuurde en via een illegale constructie toch weer aan de macht gekomen zeer ongewenste rampenkabinet Rutte4, veroorzaakt een steeds erger wordende sociaaleconomische schade en nood in Nederland. Niet alleen boeren en tuinders worden door Rutte4 gedupeerd en in de schulden gestort, alle huishoudens worden bedrogen zoals door extreem hoge prijzen door belastingen, en geconfronteerd met de vreselijke gevolgen van het geldverslindende en vernietigende wanbeleid in het kader van Claus Swabs Great Reset. De energie is onbetaalbaar en word steeds duurder en de samenleving barst uiteen zoals door de aanval op de boeren. Zonder boeren geen NL zuivel, kaas, melk, boter, vlees en geen deugdelijk voedsel in restaurants. Wat Claus Swab en Ruttes Club willen voor Nederland, is blijkbaar steeds meer onbetrouwbare dure import die op een onduurzame en vervuilende wijze word geproduceerd in andere landen. Nederland word als Swab en de globalisten hun zin krijgen een verpauperd en propvol schuldenland dat totaal afhankelijk is van andere landen. Wie de meest duurzame boeren van de wereld die voor ons en de wereld voedsel van de beste kwaliteit produceren, via bedrog wil onteigenen, kan niet anders gezien worden dan een misdadiger. Er dienen dan ook ZSM nieuwe verkiezingen te komen. Rutte en zijn club die ons land al jaren lang stelselmatig vergiftigen zoals door het gedogen van giflozingen door Multinationals en de uitrol van honderden ziekmakende fijnstof uitstotende biomassa-centrales en door het opvoeren van de uitstoot door Schiphol etc dienen stuk voor stuk oneervol ontslagen te worden en aangeklaagd/berecht wegens o.a. de toeslagenmisdaad, het sponsoren van oorlogsmisdaden zoals in Syrie, Yemen en Oekraiene, landverraad, Natuur – verpesting, en de door Rutte ism Claus Swab gepleegde aanval op de boeren en daarmee op heel Nederland.

http://www.agractie.nl/

Door Samen voor Nederland

Tegen liefde en samenwerking kan geen macht van de wereld op, hoe rijk en corrupt dan ook ! Samen zorgen wij vereend voor een eerlijk en verstandig bestuur, een betere toekomst van vrede, vrijheid, welzijn en voorspoed voor ons allemaal.