Op 3 juli vanaf 12 uur is het verzamelen op het stadhuisplein te Eindhoven voor de grootste demonstratie tot nu toe. Voor de tiende maal organiseert “Samen voor Nederland” deze vrijheidsbeweging en de mars voor de menselijke verbinding. Tegen de maatregelen en voor een beter, mooier en gezonder Nederland. #HetKloptNiet #SamenVoorNederland #solidairmetdeboeren en de vissers en alle anderen die door Rutte en Co worden aangevallen.

Multicultureel Nederland verkeert in groot gevaar door het Agenda 2030 beleid van Rutte4 en Co: Stop de aanval op de boeren, Nederland word straatarm, zonder boeren geen melk geen brood geen kaas/miljoenen mensen baanloos/ voedselnood/geldontwaarding/hyperinflatie/opstanden en oorlog.

Door Samen voor Nederland

Tegen liefde en samenwerking kan geen macht van de wereld op, hoe rijk en corrupt dan ook ! Samen zorgen wij vereend voor een eerlijk en verstandig bestuur, een betere toekomst van vrede, vrijheid, welzijn en voorspoed voor ons allemaal.