Nederland in Nood door Bedrog/Landverraad

Ruttes elitaire kringen hebben met Claus Swab van het WEF een “Stikstofprobleem”verzonnen, niet anders dan uit egoisme om de burger een enorm vermogen af te troggelen voor de Great Reset. De KSS-ers: Bill Gates, Claus Swab, Kaag, Jetten, Rutte, Koopmans, Rosenmuller,van Agt, Tom de Graaf, Bonten, Kuipers, V Dissel, De Jonge, Oosterhaus, Omtzigt en vele andere graaiers van het WEF (World Economic Forum) worden zoals het Huis van Oranje betracht als een elite samenwerkingsverband zijnde “aanstichters” van de Great-Reset aanval op de boeren en op de hardwerkende burgers zoals MKB/Horeca/ ZZP-ers

Het Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij smijt miljoenen euros subsidie weg aan beroepsactivisten om actie te voeren voor zogenaamde ontwikkelingsdoelen zoals van de Verenigde Naties. De NSB-ers hebben er een nieuwe taak bij zoals ook het bespioneren van Nederlandse Vissers. Rypke Zeilmaker legt uit hoe dit zit.

Als je de uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform blckbx inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen zij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen. Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Door Samen voor Nederland

Tegen liefde en samenwerking kan geen macht van de wereld op, hoe rijk en corrupt dan ook ! Samen zorgen wij vereend voor een eerlijk en verstandig bestuur, een betere toekomst van vrede, vrijheid, welzijn en voorspoed voor ons allemaal.