Klaver wil “klap uitdelen”.

Klaver probeert met Ruttes Kliek de boerenstand zo goed als kapot te maken. Achter de schermen bij jesseklaver, die wil er zo snel mogelijk een klap op geven, voordat iedereen heeft kunnen lezen wat er daadwerkelijk in het Remkes verslag staat want dan komen er weer demonstraties.

Rutte, Kaag & co en de kliek van Klaver beweren dat de Nederlandse en meest duurzame boeren van de wereld, verantwoordelijk zouden zijn voor aanzienlijk veel uitstoot/vervuiling.

Rutte is mateloos impopulair, hij pleegt volgens zeer veel mensen met WEF-leden landverraad Art. 97 Sr – Artikel 97 Wetboek van Strafrecht.

Het is gezien de door Ruttes Kartel gepleegde aanval op de boeren, voor het voortbestaan van Nederland/ Welzijn/Cultuur/Natuur/Economie, van levensbelang, dat Rutte met handlangers zoals Kaag Jetten, Schouten, Klaver en Timmermans worden ontslagen/aangeklaagd, wegens o.a. (toeslagenmisdaad/pensioendiefstal/financieren oorlogen/landverraad), de WEF/SWab aanval op de boeren/Horeca/MKB en wegens Klimaatmisdaad tegen het Volk der Nederlanden.

De Nederlandse lucht, water en bodem zijn de vieste van heel Europa, dat blijkt uit het rapport “Ranking the Stars” van de organisatie “Natuur & Milieu”, waarin Nederland word vergeleken met andere landen op het gebied van klimaat, milieu en natuur. Het rapport is gebaseerd op onafhankelijke binnen- en buitenlandse rapporten en onderzoeken, zoals het CBS, Planbureau voor de Leefomgeving, het Europese Milieuagentschap van de Europese Commissie in Kopenhagen (EEA) en Yale University.

Ruttes Kartel maakt van Nederland een onleefbare gifbelt

Ruttes Vuile Kartel heeft namelijk de smerigste grootvervuilers van Nederland sinds jaar en dag door list en bedrog geholpen en daardoor werd Nederland steeds erger vervuild. Grootvervuilers zoals Tata Steel kregen ook nog eens 800 miljoen euro subsidie van burgers belastinggeld

Klimaatverandering, is een door de eeuwen heen natuurlijke op en neergaande beweging, maar de grote ellende word veroorzaakt door vervuiling en niet door een piepklein beetje temperatuurverschil per cyclus. De komende 10 000 jaren zal de aarde beetje voor beetje met op en neergaande cycli een nieuwe ijstijd ingaan, en ook dat is geen fabel maar, niets dan de waarheid.

Kees de Lange, hoogleraar atoom-, molecuul-, laser fysica bij Shell Research legt het hier haarfijn uit dat er geen klimaatopwarming probleem is, maar OPGELET, de temperatuur is dus geen probleem, maar wel de immense vervuiling zoals door Multinationals(bijv Shell) en dat weigeren de “Lange Neuzen” zoals Rutte te benoemen.

Door Samen voor Nederland

Tegen liefde en samenwerking kan geen macht van de wereld op, hoe rijk en corrupt dan ook ! Samen zorgen wij vereend voor een eerlijk en verstandig bestuur, een betere toekomst van vrede, vrijheid, welzijn en voorspoed voor ons allemaal.