De demonstratie op het Museumplein te Amsterdam, waarvoor David Icke was uitgenodigd om te spreken, gaat niet door, liet organisator Samen voor Nederland vrijdagavond weten. Als voornaamste reden werd gemeld dat David Icke de toegang tot Nederland is geweigerd.

Het kabinet heeft besloten om David Icke geen toegang tot Nederland te verlenen. Hij mag twee jaar lang het Schengengebied met 26 Schengenlanden niet in, omdat zijn “fysieke aanwezigheid” zou kunnen leiden tot heftige demonstraties. De immigratiedienst IND informeerde Icke namens het kabinet via een brief, die hij online plaatste. Op zijn website liet Icke weten dat hij door “het fascistische Nederlandse regime verbannen wordt”.

“Het hoogste doel van Samen voor Nederland voor zondag 6 november staat ook na dit verbod nog steeds fier overeind en dat is een massale, waardige en veilige vredesdemonstratie voor iedereen”. liet Samen Voor Nederland weten via hun website

Icke over Rutte en het WEF

David Icke reageert op het verbod om te komen spreken

David Icke geen Holocaust Ontkenner

Media beweerden dat David Icke een Holocaust-ontkenner is. Mordechaï Krispijn, die joods is en familie heeft verloren in de Tweede Wereldoorlog, ging op onderzoek en sprak met hem. Uit het gesprek werd duidelijk dat David Icke de holocaust en het geweld van de nazi’s tegen de joden (en andere bevolkingsgroepen) onderschrijft. In het gesprek gaf hij ook uitleg over recente geopolitieke en economische ontwikkelingen, waarmee de gevestigde orde de mensen op de knieën probeert te krijgen.

Bron: https://davidicke.com/2022/11/04/this-is-why-david-icke-is-a-threat/


The NEW INSPIRED DAVID ICKE Interview | It’s Time To Break Through The Simulation

Rutte onder vuur

Reacties >>>Hoogleraar Nederlands recht over David Icke-verbod: ‘Geen rechter gaat dit accepteren onder deze feiten’

Door Samen voor Nederland

Tegen liefde en samenwerking kan geen macht van de wereld op, hoe rijk en corrupt dan ook ! Samen zorgen wij vereend voor een eerlijk en verstandig bestuur, een betere toekomst van vrede, vrijheid, welzijn en voorspoed voor ons allemaal.