De vreselijke rede van de weffer Willem-AOp sociale media en in heel het land is er niet mis te verstane kritiek en afkeer van de vreselijke rede van Willem A. Er zijn nauwelijks nog mensen in het land die het oranjehuis willen behouden. Hier volgt een greep uit de reacties:


“Laat nooit normaal worden wat niet normaal is” sprak Willem een tijdje geleden. Het ware lege woorden

Sprak de ongeneeslijk gestoorde Worst der Nederlanden. Lang Leve de Derde Republiek Nederland. D’r uit met het Oranjehuis gespuis

Snapt hij wel dat burgers in Nederland nu al 50% van hun inkomen zijn kwijtgeraakt ???… Wat een acteur zeg !!!

Wat een clown. Hij doet letterlijk niks, niet eens zijn eigen toespraak schrijven, maar pakt miljoenen van ons belastinggeld

Het Oranjehuis is goed in twee dingen: Vullen van hun eigen zakken en vluchten als het moeilijk wordt.

Zonder Koningshuis is beter, een euro is nu nog geen kwartje omdat het Oranjehuis enorm veel geld inpikt, en met WEF alle rijkdom steelt van ons

De mateloze afkeer van oranje heeft hij zelf aan meegewerkt zoals in coronatijd lekker naar Griekenland op vakantie terwijl wij niks meer mochten, en zijn argentijnse vrouwtje bij het WEF, zeggen dat Nederlandse indentiteit niet bestaat,450000€ indexatie, babies een chip in de schedel prikken etc,etc. Het Oranjehuis is totaal uit de gratie.

Dit kost ons miljoenen per jaar. Vanuit zijn kasteel zeggen dat hij ons begrijpt in deze onzekere Tijden. Wat een grap

Met elke toespraak maakt hij zich steeds ongeliefder bij het volk. Makkelijk praten, als je miljoenen bezit.

Koning en koningin van het wef. Geen mensen voor het volk maar voor zichzelf en de rijke elite

Wanneer en of hoe kunnen we het koningshuis afschaffen?

Het is het bekende liedje: de #Oranje’s zijn de ultieme #hedonisten. Feesten, jachten, jagen, boten, vakanties. Genotzucht, liegen en het volk afpersen. Precies datgene waardoor de planeet uitgewoond wordt. Precies het verkeerde voorbeeld.

D’r uit met alle Oranjehuis gespuis! Wat een fake clan is dat! Laatste Oranje flikkerde kinderloos in 1702 van z’n paard. Dodelijk. Sindsdien zitten met deze Oranjeklucht opgescheept dankzij het onderwijs!! Lang Leve de Derde Republiek

Wie is die man, die daar iedere Kerst weer staat te wauwelen?

Het leek wel of hij zijn eigen woorden zelf ook niet geloofde ….

Doe iets goeds voor Nederland en donder op.

de hele wereld dient zich af te keren en vereend te strijden tegen de misdadige corrupte WHO die ism WEF/NATO en het Huis van Oranje de gehele wereldbevolking aanvalt om te decimeren dmv oorlogen klimaatverzieking en o.a de gifprikken https://amsterboek.nl/posts/824

Harteloze graaier, landverrader, donder op met je WEF

Ze vallen de boeren aan, ze vernietigen ons mooie land. Snel sluiten dat huis, onteigenen en berechten wegens landverraad.

Het huis van Oranje deugt totaal niet en moet zoals ruttes bende verboden/berecht en onteigend te worden.

Het huis van oranje is grootaandeelhouder shell, en met monsanto veroorzaken zij ism de corrupte regering onherstelbaar veel schade aan flora en fauna, zo ook door mee te doen met het WEF en prikcampagnes met zeer schadelijke prikken, en zij plegen misdaden tegen de mensheid door mee te doen met de gruwelijke nato expansie oorlog in Oekraiene waarbij sinds 2014 tienduizenden weerloze russen met hulp van VS/oranje/rutte zijn vermoord door azows banderas en nato-huurlingen. De lijst van gepleegde misdaden is nog veel langer, het huis van oranje dient te worden afgeschaft, onteigend, het kapitaal dient besteed te worden aan het ledigen van de vreselijk erge nood in het door ruttes bende en oranje getroffen Nederland

Wie bedenkt zo’n kletspraat van een koning? Op zich best knap, jaarlijks met zoveel woorden niets te zeggen. Stop eens met die dure quatsch!

Konings Kerstrede: even samengevat. U, onderdanen, moet onze criminele WEF agenda slikken zodat wij U straks helemaal controleren/onderdrukken en nog veel erger kunnen afpersen.

Wat een schaamteloze poppenkast.

F*cking kerstrede zonder een stukje kerst in beeld. Werkelijk schandalig

In zijn ijver om critici via een mindfuck te demoniseren weigert hij de oversterfte door de prik te melden en de enorme corruptie bij de regering Rutte en de EU

Geen enkel persoonlijk woord. Elke letter uit de gevoelloze toespraak werd gedicteerd door landverraders Rutte en #Kaag. Wat valt Willem-Alexander ontzettend tegen. Bah wat een schertsvertoning, welk een belediging van de burgers, wat een tirannie, het is te erg voor woorden.

Koning doet in rede beroep op samenwerking burgers. Deze ‘mooie’ woorden kan hij beter tegen ‘zichzelf en het kabinet richten want die zijn mijn inziens 100% tégen de burgers!

De kerstboom heeft die in de ban gedaan. Dit jaar totaal geen kerst in zijn geheel. Valse propaganda stukje waar de moord door azows en door rutte gesteunde Nato huurlingen op weerloze russen niet word genoemd zoals in Donbass, het is te erg voor woorden, oranje is niet voor de vrede, maar voor oorlog, weg met oranje !

Samenwerken is goed, maar niet met die misdadigers, landverraders zoals het Huis v Oranje

Kersttoespraak? Niks geen kerst, Waar is de kerstboom dan ? #nietmijnKoning#levederepubliek

Slavernij is zoals in vele landen vd wereld ook ons verleden, maar niet ons ‘gezamenlijke’ verleden zoals Willem Alexander zei, .het is namelijk het verleden zoals gemaakt door de elite inclusief het uitbuiters Koninklijk huis..de grote meerderheid toen was arm en moesten zelf keihard werken voor een hongerloon, het huis van oranje is een van de ergste uitbuiters van de hele wereld, ze behoren tot de top 3 rijkste koningshuizen vd wereld, en toch wil het hvo alsmaar meer geld van de door hen afgeperste burgers dat is volstrekt onacceptabel misdadig ! Wwg met het Huis van Oranje !

Ze hebben uitbundig gefeest toen Pim Fortuyn vermoord werd zeggen veel mensen

CDA staat zoals Oranje voor Crimineel Dictatoriaal. Wat een arrogantie om een kersttoespraak te houden. Vuile landverraders die mensen kapot maken! Schaam je kapot!

citaat: “We zijn vrij om te denken en geloven wat we willen.” Oh hoezo? En daarom gaan ze politieke partijen en vrij internet gebruik verbieden en waarom heeft de koning niet geprotesteerd tegen de aanslag op de boeren, de vissers, tuinders,mkb, horeca etc en de weerloze demonstranten die in de naam van de Koning in elkaar werden geslagen op het museumplein. Koning Willem-Alexander in jaarlijkse kersttoespraak: ’Onzekerheid op veel plekken voelbaar”

Laten wij onthouden dat het vreselijke koningshuis het meeste baat had bij slavernij. In oorlogstijd liet het huis ons stikken. De afgelopen jaren was Maxima liever met WEF bezig was dan onderdanen. Koning ons nu vrijwel letterlijk vraagt de andere kant op te kijken. Wat denkt hij? Dat wij het landverraad vergeten?

De ‘koning’ kan van mij een lekker blokje omgaan, met z’n ‘elkaar vasthouden’. Laat ‘m eerst christelijke symbolen en cultuur maar eens respecteren. Kijken we vandaar wel hoe intiem het wordt.

Wat een slechte kersttoespraak!! Waardeloos !!!!!!!

Kan die lamlul weg? Het koningshuis kost alleen maar geld en levert niks op. We zetten ze in de uitverkoop en verdelen alles onder de armen.

Kin jij makkelijk zeggen, jij vreet en verwarmd van ons geld, uitbuiters, jij bent geen Koning maar een vuile dief, zo denk ik over jou Koning in kersttoespraak: ‘Laten we elkaar ook in heftige tijden blijven vasthouden’

De kerst toespraak van de Volgevreten Koning die meedoet met WEF, wat doet dan die boodschap, bij de Hollanders die een koud huis en het kerst menu moeten halen bij de voedselbank??

Stiekem gemene boodschap van de koning wel vanmiddag tijdens zijn obligate ketspraat vanuit een van zijn kapitale door ons klootjesvolk betaalde paleizen.

Tenenkrommend dit! Je zou maar onder een dekentje, zonder warme maaltijd, torenhoge rekeningen en moederziel alleen thuis zijn en vervolgens krijgen te horen dat alles goed komt. Deze koninklijke bloedzuiger gelooft echt nog dat het volk zijn vuile spelletjes met WEF niet doorziet. Wat een wanvertoning.

De hypocriet WA vergeet Voedselbanken, overbevolking, de door ruttes bende ontvoerde kinderen, 80 000 daklozen, torenhoge rekeningen, grote woning tekort, erge tekorten in de zorg, schrijnende nood bij de door rutte4/wef aangevallen boeren/mkb/horeca/vissers/tuinders etc, wachtlijsten,asielwaanzin en het door ruttes kliek steunen van de vreselijke expansieoorlog in Oekraiene

We hebben geen koning maar een verrader! Deze man geeft helemaal niks om het Nederlandse volk ! #nietmijnkoning

Hoe zou het volk vanonder hun dekentjes,geen bloemen in huis, wel goedkope schilderijtjes aan hun muur, naar deze hautaine toespraak kijken/luisteren?

Heeft Willem al gecheckt of ie echt afstamt van die nazi? #dnaonderzoek#nietmijnkoning#wegmetdemonarchie

Van stront verwende Koning naar WEF-bediende in 2 jaar, dankzij de invloed van je eigen WEF-vrouw

Vuil spel van onze Argentijnse Nazie. Goh

Die vreselijke nep koning roept op tot verbinding… Deze hypocriet die lid is van het WEF probeert ons tegen elkaar uit te spelen door bijv het #slavernijverleden Die koning is een walgelijke crimineel omdat die de oorlogshonger van Rutte4 en de nato roofoorlogen zoals in yemen syrie en oekraiene steunt.

De Belgische koning heeft meer lef in zijn kleine teentje, dan Willem-Alexander in zijn hele lijf.

Ga weg oplichter. Wij willen al die globalistische stedelijke woke, blm, klimaat, immigratie en diversiteits onzin niet.

Wat weet deze multi miljardair nu van de ellende van het gewone volk ? Totaal los van de werkelijkheid met zijn mooie praatjes. Kunnen we ook miljoenen op besparen.

Steek die koninklijke kaars maar in je koninklijke derierre! #nietmijnkoning#nietnamensmij#nietmijnregering

Hij heeft de KERSTBOOM mmet opzet niet neergezet Moet dat ook al weg?? Kerst? Mogen we het niet meer gezellig hebben? Nee hè wat een gemene pestkop .#nietmijnkoning

Ja ik baal daarvan, die dure kletspraat bedrog leugens van mijn belastinggeld #nietmijnkoning

Niet normaal maken wat niet normaal is. Democratie is met respect voor ieders grondrechten. Haak aan, doe mee. Waar was meneerte Willempie toen dit allemaal met voeten werd getreden en nog steeds worden miljoenen buitengesloten en afgeperst door het huis van oranje #nietmijnkoning#kersttoespraak

Independence Day. Werk allen samen want het is Hoogtijd dat wij onze vrijheid terugpakken en de schuldigen straffen. #nietmijnregering#nietmijnkoning#nietnamensmij#tribunalen#Agenda2030#bevrijdingsdag

Die Bolle domoor heeft ook weer wat te melden…. Houd toch je muil man!

Deze man roept altijd op de 1 of andere manier op tot verbinding, maar zorgt elk jaar weer voor meer afstand door expliciet geen Kerstboom neer te zetten, #nietmijnkoning

Waarom zorgt de koning niet ervoor dat alle ontvoerde kinderen met de ouders worden herenigd?

Een kerst toespraak vol bullshit en afkeer voor een mooie kerstboom! #heiden#wef#d66#NietMijnKoning#koninkrijkdernederlanden bestaat niet meer voor die landverraders elite

Elk jaar paar door spindocters verzonnen praatjes voorlezen, het land bedriegen met wef, lintjes doorknippen en bij een crisis acteren dat je het zo erg vindt en de noodlijdenden laten stikken in de schulden en de kou. Voor de rest een absurd riant salaris opstrijken waarbij inflatie correctie wel wordt toegepast. Daarom zijn er ook nauwelijks nog mensen die idolaat zijn van deze familie

Nederland is geen bananenrepubliek, maar een door het huis van oranje kapot gemaakte bananenmonarchie.

Een #kabinet onder mentorschap van het #WEF laveert naar een #3eWW met goedvinden van het corrupte Oranjehuis.

Hij mag de toespraak in zijn kont steken. #nietmijnkoning#nietmijnregering

Landverraders nazies, En dat niet alleen. Wilhelmina wilde de democratie afschaffen en een autoritair bewind onder leiding van het Oranjehuis.

Weg met het peperdure Oranjehuis, ze horen hier niet thuis.

Ik begrijp niet dat dit wal;gelijke gedoe nog doorgang heeft, om kots misselijk van te worden, volgen mij is het hele Oranjehuis Pedofielie.

Technisch gezien is hij geen koning, hij is een verrader. Het Oranjehuis zit vol met leugens en bedrog….dna weigeren bevestigd dat .

Het onnoemelijke leed welke Nederlanders dagelijks ondervinden door o.a. armoede, onrecht, klasse uitbuiting door oranje van de nederlanders is niet noemenswaardig in de prutstoespraak van bolle Willy. Wel elk ander leed.

Het Huis van Oranje is altijd al met de nazies geweest. De vader van Pieter van Vollenhoven was ook lid van de Nationaal-Socialistische Beweging (NSB). Dat heeft de politicoloog P. van der Steen, na onderzoek vastgesteld. De (RVD) bevestigde dit.

Laten we hopen dat dit de laatste kersttoespraak is van de landvedrrader patjepeeër met frauduleuze subsidies omtrent kroondomein en half miljoen aan inflatiecorrectie #koning#kersttoespraak

Willem de Laatste heeft al een aantal jaar geen kerstboom in beeld….#nietmijnkoning

Waar was de verbinding toen ik geweigerd werd in restauranten, cafés etc.? Juist ja, flik op bolle met je verbinding! #NietMijnKoning#StuurZeWeg

Kersttoespraak zonder enige empathie, en niks geen kerstsfeer, geen bal, geen slinger, niet eens een boom ! Staat die zogenaamd neutraal om niemand te “beledigen”, en daarmee beledigd deze sowieso nepadel familie het authentieke Nederlandse volk !

Door Samen voor Nederland

Tegen liefde en samenwerking kan geen macht van de wereld op, hoe rijk en corrupt dan ook ! Samen zorgen wij vereend voor een eerlijk en verstandig bestuur, een betere toekomst van vrede, vrijheid, welzijn en voorspoed voor ons allemaal.