Volksprotest Amsterdam,

Terwijl wij in de kou zitten maken Essent, Eneco en Vattenfall een miljard winst per jaar. In plaats van onze rekeningen te verlagen wordt dit geld verdeeld onder de aandeelhouders.

Dit moet anders en dit kan anders! Onze energie hoort niet op de markt!

Kom daarom op zaterdag 11 februari om 13.00 uur naar het Beursplein in Amsterdam. Samen zeggen wij: verlaag de rekening en nationaliseer onze energie. Samen pakken we de zeggenschap over onze energie terug en verlagen we de rekening.

Zaterdag 11 februari, 13.00 uur, Beursplein Amsterdam

Wij zeggen: nationaliseer onze energie en verlaag de rekening. Teken de Volkspetitie

Door Samen voor Nederland

Tegen liefde en samenwerking kan geen macht van de wereld op, hoe rijk en corrupt dan ook ! Samen zorgen wij vereend voor een eerlijk en verstandig bestuur, een betere toekomst van vrede, vrijheid, welzijn en voorspoed voor ons allemaal.