Vandaag slaan boeren en burgers de handen ineen voor een massaal protest tegen het kabinet Rutte IV. De groots aangekondigde demonstratie ‘Stem ze weg’, georganiseerd door Samen voor Nederland en Farmers Defence Force, vindt plaats in het Zuiderpark in Den Haag. Blckbx is erbij en doet live verslag vanaf 13.00 uur. De livestream gaat om 13.00 uur van start, waarbij hoofdredacteur Flavio Pasquino en redacteur Jasmijn Beekers doorlopend verslag zullen doen van het protest.

Het duivelse KSS kartel v Rutte en gl/pvda vallen boer, burger ouderen en de kinderen aan. Alarmeer iedereen want Het moet stoppen! Red Nederland.

Door Samen voor Nederland

Tegen liefde en samenwerking kan geen macht van de wereld op, hoe rijk en corrupt dan ook ! Samen zorgen wij vereend voor een eerlijk en verstandig bestuur, een betere toekomst van vrede, vrijheid, welzijn en voorspoed voor ons allemaal.