Artsen voor Waarheid

Hoofddoel Stichting Artsen voor Waarheid:

Herstel van de ethiek en de moraal binnen de geneeskunde. Herstel van de legale gronden betreffende aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid bij de keuze tot al dan niet handelen, op basis van transparante en eerlijke voorlichting aan de patiënt en arts.

Deze voorlichting dient belangeloos te zijn, objectief, transparant en volledig. Gebaseerd op eerlijke,  niet gemanipuleerde wetenschap, zodat de patiënt/arts werkelijk weet waarvoor hij/zij kiest (geïnformeerde toestemming ofwel ‘informed consent’).

Om zowel de Nederlandse bevolking als de arts/verpleegkundige die de injectie gaat zetten in bescherming te nemen heeft stichting Artsen Voor Waarheid twee brieven opgesteld voor de arts en de ‘patiënt’.

De Neurenberg Code uit 1947 stelt dat vrijwillige en geïnformeerde toestemming moet worden gegeven door een betrokkene voor deelname aan een experimentele medische behandeling. De arts/wetenschapper heeft hierbij een zware informatie- en waarschuwingsplicht zodat de ‘patiënt’ weet hij/zij zich aan blootstelt en wat de risico’s zijn.

Elke Francoise de Klerk, arts

Iris Huizing, coach in bewustzijn en communicatiedeskundige

​Informatie over hoe u zich kunt aansluiten vindt u op deze pagina.

Videos

80 procent vd IC-opnames in de betreffende regio betreft gevaccineerden

“We moeten ermee stoppen” zegt vaccinoloog Prof. Dr. Theo Schetters over de massavaccinatie…

De derde aflevering van de documentaireserie Tegenwind waarin zes gerenommeerde en gerespecteerde wetenschappers zich ongecensureerd uitspreken over het coronabeleid. Aan het woord is Prof. Dr. Theo Schetters, immunoloog en vaccinoloog. Schetters is verbonden aan de universiteit van Pretoria (Zuid-Afrika) en ontwikkelt vaccins. Het is dus erg moeilijk om hem in het ‘antivax’ hoekje te duwen, reden waarom de professor een doorn in het oog is van het triumviraat van staatsvirologen die het covidvaccins koste wat het kost proberen te slijten aan heel de bevolking.

“We moeten de dood zijn plaats teruggeven”, vindt klinisch psycholoog Prof. dr. Mattias Desmet…

In deel twee van de 6-delige docureeks van Tegenwind, is het de beurt aan klinisch psycholoog Prof. Dr. Mattias Desmet. Hij werd beroemd in Nederland na zijn indrukwekkende interview bij “De Nieuwe Wereld” waar Marlies Dekkers en Ab Verbrugge hem spraken over het thema “Massavorming”. De video scheen een nieuw licht op de corona-crisis en de eenduidige stellingname van burgers, wetenschappers en politici. Desmet ondervond – net als de andere geportretteerden in de reeks – problemen in de professionele sfeer vanwege zijn uitlatingen en beleefde een warm bad in Andalusië waar hij zonder blad voor zijn mond kon praten over gevoelige zaken.

BPOC2020 – Maandag 6 september 2021 – Zoom hoorzitting met Sam. L. Brokken. Lecturer at University of Applied Sciences and Arts – EHB – Independent Public & Global Health Research (Lector-onderzoeker gezondheidswetenschappen)

34 physicians and scientists from around the world warn humanity about the experimental vaccines. In this urgent video 34 medical experts share why they oppose the experimental, untested and gene altering biological agents that are falsely marketed as ‘vaccines’. The companies who make these experimental products are shielded from all liability and no insurance company wants to offer any kind of protection against these supposed vaccines. Listen to the heartfelt, compassionate warning by these worldwide doctors, and please share this video.

De RT-PCR testuitslagen welke willens en wetens door de regering als grondslag worden gebruikt voor alle corona maatregelen – afstand houden, handen wassen, mondkapjes, onvoldoende getest en genetisch modificerend en ernstige (bij)werkingen gevende corona vaccin – zijn totaal onbruikbaar als diagnose middel en daarmee zeer misleidend in de berichtgeving over ‘besmettingen’ naar het Nederlandse volk.​

In de video “PCR Test van de baan! (EN DE NL subtitles included)”, bespreekt Flavio Pasquino met onderzoeksjournalist Patrick Savalle en biochemicus drs. Mario Ortiz Buijsse de door moleculair geneticus Peter Borger en anderen ingediende retraction paper (PDF) op de Drosten-PCR paper waar het huidige PCR beleid op is gestoeld.

Het doel van de door Kary Mullis uitgevonden zogenaamde PCR was, en is om het toe te passen als een fabricagetechniek, waarbij DNA-sequenties miljoenen en miljarden keren kunnen worden gerepliceerd, en niet als een diagnostisch hulpmiddel om virussen te detecteren.

Karry Mullis

De CPR TESTvan  Kary Mullis, is volgens de uitvinder totaal niet geschikt om corona aan te tonen en schadelijk zoals door het oneigenlijke gebruik ervan. Het gevolg is een complete, wereldwijde economische catastrofe  gebaseerd op een volgens de uitvinder waardeloze PCR test.

De PCR kan Corona niet aantonen en welke vorm van besmettelijkheid dan ook met een virus. Een PCR test kan alleen aantonen of iemand griep heeft gehad. Corona is nog nooit geisolleerd en kan volgens Kary Mullis ook niet door PCR worden aangetoond. De test kan geen virus detecteren dat in staat is tot replicatie in de zin van sectie 2 (1) IfSG en dus de pathogeen van de SARS-CoV- 2 virus. Een positieve testuitslag zegt dus helemaal niets over Corona, maar hooguit of iemand ooit griep (Influenza) heeft gehad. De test zegt niets over besmettelijkheid van welk een virus dan ook.

U kunt dit zelf conctoleren zoals via NCBI

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/nucleotide

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/nuccore/NC_000008.11

The Lancet is een Brits, peer reviewed medisch tijdschrift, dat wekelijks wordt uitgebracht door de Lancet Publishing Group. Het ontleent zijn naam aan het lancet, een chirurgisch mesje. De hoofdredacteur is Richard Horton.

De PCR test werd ook onderuit gehaald in de Lancet.

.

Ex Directeur GGD bevestigd Corona Fouten door Rutte en de Jonghe. Corona maatregelen nergens goed voor. Nederland kan weer open

Rutte en de Jonge schenden de Code van Neurenberg.

Het mRNA vaccin van Pfizer is niet goedgekeurd buiten de test omgeving. Deze info werd duidelijk als antwoord gegeven door Pfizer zelf. Vaccineren met een niet goedgekeurd Pfizer Vaccin valt dan ook zeer sterk af te raden en het is volgens tal van rechtskundigen STRAFBAAR bij de wet. Ruttes Kartel laat het vaccineren ondanks het gevaar voor gezondheid en leven toe. De berichten over het aantal ziekmakende bijwerkingen en doden door de prik zijn alom bekend. Rutte en de Jonge maken zich schuldig aan wanbeleid, het schenden van de wet, en de code van Neurenberg. Geen rechtbank kan hierom heen.

Maria Louise van Genet, Docente aansprakelijkheidsrecht aan de @UvA_Amsterdam: “de toegelaten middelen tegen CV19 kennen GEEN volledige goedkeuring. U bent dus conform de wet op de voorbehouden handeling niet gemachtigd dit middel te verwerken.”

Strafrechtelijke aangifte tegen Rutte cs na diepgaand juridisch onderzoek

Artsen voor waarheid heeft het initiatief genomen om Mark Rutte te verantwoording op te roepen. In de bijgevoegde  pdf  kunt u lezen wat de aanklacht is geformuleerd. Wij vragen u dan ook deze goed door te lezen. Hopelijk wilt u deze ondertekenen en opsturen naar het volgende adres.

Het Ministerie van Binnenlandse zaken Binnenhof 19 2513 AA  Den Haag

Het laatste velletje dient ondertekend te worden gestuurd naar Kessel advocaten en het adres staat op dat vel. De bijgevoegde aangifte kunt u via de website van Artsen voor Waarheid downloaden.

Wilt u zich verder verdiepen? Op deze pagina vindt u aanvullende belangrijke context informatie en hier vindt u een overzicht aan websites, boeken en artikelen.

Google Alert (indien er nieuwe publicaties verschijnen)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.