De Revolutie voor vrijheidsrechten

De Revolutie voor vrijheidsrechten is een community waarin geen censuur plaatsvindt op (alternatief) nieuws en dat is een groot goed.

De Revolutie voor vrijheidsrechten is meer dan een gewoon sociaal media platform waarin mensen actief samenwerken. Wij zijn niet links, wij zijn niet rechts, wij zijn neutraal op het fundamenteel recht van de mens in vrijheid.

Wij vormen een faciliterende organisatie, (voor organisaties en individuelen mensen in democratie) om hun eigen organisatie in vereniging te vormen te vergemakkelijken of comfortabeler te maken. Dit in samenwerking met het recht van ieder op de gelijkheid beginselen van menselijk recht. Op hun eigen beleid en keuzen die ze samen maken in Vereniging Ons Recht. Hier kunnen we ongecensureerd en vrij met elkaar meningen delen en de mensen die ons de mond willen snoeren en de vrijheid van mening wensen te beperken achter ons laten. Zo kunnen we vrij en blij onze gedachten laten gaan, over hoe we graag zouden zien dat de wereld er uitziet en er samen aan werken die verbeelding ook werkelijkheid te maken.

Verbinden voor de Vrijheid

Wij willen ons graag met jou verbinden en jij hopelijk met ons zodat wij met elkaar kennis kunnen delen en krachten kunnen bundelen met als doel, daar waar nodig, voor het algemeen en ieders verbindend belang, massaal en gericht misstanden/misdaden aan te pakken.

We gaan de gevechten voor onze vrijheid dan ook samen aan!

De Revolutie Nieuws