Dutch 4 Freedom

Dutch 4 Freedom

Wij van Dutch for Freedom vinden het belangrijk dat we de verbinding met elkaar blijven opzoeken en ook behouden. Ook al kunnen we soms van mening verschillen en heeft ieder een andere aanpak,
we moeten elkaar blijven steunen in plaats van ons uiteen te laten drijven.

En  als je naast ons loopt zullen wij je nooit laten struikelen met of door kritiek. Sterker nog wij bewonderen juist je creativiteit,  je doorzettingsvermogen en zullen wij je daarom ten aller tijde weer overeind helpen als je valt.

Mogelijkheden worden geboden mensen, dus het is nu aan jou de keuze of je blijft zitten of opstaat. Dutch 4 Freedom neemt in elk geval de taak op zich om de hele wereld te laten zien dat “wij” de Nederlanders nooit zullen opgeven.

Laten wij de rest van de wereld inspireren met onze volhardendheid.

Volgens ons ligt de oplossing in: Alles Samen één keer per maand 1 grote demonstratie  houden, waarmee we ons massaal laten zien. En daarnaast verder iedereen, vooral ook doorgaan met alle lokale acties want ook die zijn brood nodig. Wij laten ons niet intimideren en willen deze corrupte regering en haar plannen die onze democratie vanuit globalistische belangen ondermijnt stoppen. 

Zie voor meer informatie >>>https://dutch4freedom.nl/