Videowaarheid

Videowaarheid Het videoplatform van Viruswaarheid

Viruswaarheid: Kort Geding Viruswaarheid vs. leden Gezondheidsraad en CBG 8 November 2021

Persconferentie

Jeroen Pols en Willem Engel gaven op 5 november 2021 een persconferentie met onder meer de volgende onderwerpen:

Kort geding leden Gezondheidsraad: De behandeling van het kort geding tegen negen leden van de Gezondheidsraad en het College Beoordeling Geneesmiddelen.

Pfizer vervalste onderzoekgegevens zoals over de zeer schadelijke bijwerkingen. Een werknemer van Pfizer pakt uit.

(Noot door Redactie: Pfizer is veroordeeld tot het betalen van de hoogste boete ooit in de VS wegens fraude. Astrazeneca is ook meermaals veroordeeld wegens o.a. medicijnschade en bijsluiterfraude. )

Pfizer veroordeeld tot de hoogste boete uit de geschiedenis van de VS

WOB-verzoek NCT/LIMC: Viruswaarheid ontving ruim 700 pagina’s documenten op een WOB-verzoek over de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en de Land Information Manoeuvre Centre (LIMC).

Politiegeweld: Er zal ingegaan worden op het politiegeweld tegen demonstranten tijdens de persconferentie in Den Haag afgelopen dinsdag 2 november.

Aangifte tegen de Jonge: Viruswaarheid deed strafrechtelijk aangifte tegen Hugo de Jonge. Uit een terugmelding volgt dat een onderzoek gestart wordt.

Opmerking

Kuzu maakte zoals SP, SGP, PVV, FVD, en tienduizenden zorgmedewerkers en artsen tijdens de debatten korte metten met het gruwelijke machtsmisbruik van het Rutte Kartel: ‘Dit is machtsmisbruik’ “Hoe kan het dat wel de mogelijkheid bestaat op dit moment dat 5000 boa’s aangetrokken en opgeleid worden, maar niet 5000 verpleegkundigen?”

RSS Nieuws.